Από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος υπάρχει καθημερινή αεροπορική σύνδεση με Σύρο. Από το λιμάνι του Πειραιά προς την Σύρο τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Το ταξίδι διαρκεί 4 ώρες. Μπορείτε να πετάξετε στην Αθήνα και στη συνέχεια αεροπορικώς στη Σύρο ή να πάρετε το καράβι από τον Πειραιά για Σύρο. Το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά με αστικό λεωφορείο,  κάθε 15 λεπτά της ώρας. Επίσης προσφέρεται και η δυνατότητα να πετάξετε στη Μύκονο και στη συνέχεια να πάρετε το πλοίο για τη Σύρο. Από τη Σύρο προς τα γειτονικά νησιά, ιδιαίτερα προς τα πλησιέστερα Τήνο και Μύκονο, διατίθενται καθημερινά δρομολόγια.

Οι δημόσιες συγκοινωνίες στο νησί είναι αρκετά καλές, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι σχετικά φθηνή (15-20 ευρώ την ημέρα), φθηνότερο το μοτοσακό. Για τους φιλοξενούμενους θα υπάρχει υποδοχή στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι και επίσης θα προσφέρονται κοντινές διαδρομές με αυτοκίνητο.

Επιλέγοντας τα Χρούσσα για τις διακοπές σας μπορείτε να είσθε βέβαιοι/ες ότι θα έχετε όλα εκείνα που κάνουν τα καλοκαίρια μας αξέχαστα.