Η βίλα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από βραβευμένο αρχιτέκτονα, με μοναδική φροντίδα και στόχο την ένταξη στο φυσικό περιβάλλον, τη λειτουργικότητα και την απλότητα της αισθητικής. Θεωρείται από τις ωραιότερες κατοικίες της Σύρου.

Βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Ερμούπολης-Χρούσσων-Βάρης, απέναντι από την πανέμορφη βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας.

Περιβάλλεται από μεγάλο κήπο με οπωροφόρα δέντρα και ελιές.

Τα παράθυρα, οι μπαλκονόπορτες και οι αυλές κρατούν άμεση επαφή με το ήρεμο περιβάλλον, ενώ η μεγάλη βεράντα με θέα βουνό και  θάλασσα, είναι δροσερή ακόμα και την πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού, ιδανική για ένα ουζάκι ή δείπνο.

Ο προσφερόμενος ανεξάρτητος ξενώνας, έχει συνολική επιφάνεια 65τμ περιβάλλεται από βεράντες και κήπους, έχει δική του είσοδο και είναι ιδιαίτερα φιλικός προς την οικογένεια και τα παιδιά.  

Έχει μία κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, μια δεύτερη με δύο μονά κρεβάτια, ένα μικρό καθιστικό και τραπεζαρία, kitchenette, πλήρες μπάνιο ντους, καθώς και εξωτερικό ντους.

Διαθέτει τηλεόραση, πολλές ντουλάπες, ψυγείο, πλήρη εξοπλισμό κουζίνας, WiFi, HiFi, καφετιέρα, πιστολάκι μαλλιών και καλλυντικά μπάνιου.

Φιλοξενεί άνετα 4 ενήλικες, ενώ  το χαριτωμένο πατάρι πάνω από το καθιστικό μπορεί να κοιμίσει δύο μικρά παιδιά.

Σε όλα τα κουφώματα του σπιτιού υπάρχουν σήτες για προστασία από τα έντομα του καλοκαιριού.

Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις βεράντες της βίλας, στο μπάρμπεκιου, στο πλυντήριο/στεγνωτήριο & στο σιδερωτήριο. Επίσης ενθαρρύνονται να κόψουν βιολογικά φρούτα από τον κήπο.

Ως καλωσόρισμα προσφέρονται τα βασικά για πρωϊνό: Ψωμί, φρούτα, τσάι, βότανα, ζάχαρη, καφές, γάλα και σπιτικά κουλουράκια.

Αριθμός Αδείας (ΕΟΤ) MHTE 1177Κ91001071601, Αριθ. Μητρώου: 422055

Στοιχεία κράτησης

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Κάντε κράτηση